Смачні кекси швидко: рецепт

 Борошно пшеничне – 360 гр.; * Візьміть ягідне варення – приблизно 200 гр.;

* Цукор – 250 гр.; * 9 гр. – цукру (ванільного); * Молоко – близько 150 мл;

* Близько 80 грам олії вершкового; * Три яйця курячих;

* Олія (рослинна) – не більше 60-ти мл; * 10 гр. – Розпушувача; * Дрібка солі.

Число всіх випечених кексів залежатиме від того, який у вас розмір форми для випікання.

Процес роботи відповідно до таких етапів:

1. У велику миску кладіть масло (вершкове), у якого кімнатна температура.

2. Додайте солі, цукру (звичайного та ванільного). Все це розмішайте.

3. В іншу мисочку треба налити молоко і такої олії, яка не має запаху. Додайте також яйця.

4. Трохи повзбивайте масу з яєць, по порціях кладіть у посуд з олією та розмішайте.

5. Розпушувач з’єднайте з борошном і добре перемішайте.

6. Масу з яєць (за кілька прийомів) покладіть у посуд з борошном і замісіть тісто.

7. Раджу для випікання набрати форму металеву. І в неї ще вставте кілька вкладок з паперу, які потрібні для кексів.

8. Зараз у поглиблення треба класти тісто – по 1 ст. л.

9. За допомогою чайної ложки (без гірочки) варення з ягід треба покласти у поглиблення. І знову зверху – тісто.

10. Зверніть особливу увагу! Форму заповнюйте лише так, щоб залишилася вільною одна третина.

11. Випікання має йти за 180 град. приблизно 30 хв.

12. Коли кекси добре охолонуть, їх можна діставати.

Можете прикрасити десерт цукровою пудрою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.