Кабачки смачніші за м’ясо: «По Діловому». Простий рецепт: дешево, корисно та смачно

Кабачки можна готувати різними рецептами, як досить складними, так і простими і легкими. Пропоную закуску з кабачків з кунжутом.

Інгредієнти:

кабачки, 500 г;
борошно та крохмаль по 2 ст.л;
сіль, перець, спеції та ароматні трави;
часник, 2 зуб.;
яйця, 3 шт.;
масло рослинне;
кунжут.
Спосіб приготування

Кабачки вибирайте молоді, щоб не довелося забирати шкірку, її можна просто за допомогою вилки надрізати по всій довжині.

Ріжемо на середні шматочки. Змішуємо борошно з крохмалем. Солю, перцем. Різними спеціями та ароматними травами.

Висипаємо суміш у пакет, додаємо кабачки та перемішуємо. Яйця збиваємо із сіллю та різними спеціями.

Висипаємо в яйця кабачки, перемішуємо і обсмажуємо шматочки в олії.

Виймаємо кабачки на блюдо, обсипаємо тертим часником і кунжутом, кропом.

Такі соковиті, з хрусткою скоринкою кабачки можна подавати з різними соусами, гарнірами, вони гарні як у гарячому, так і в холодному вигляді.

Щоб кабачки не вбирали масло, ви можете запекти їх у духовці. Після того, як ви поринете шматочки в яйце, паніруйте в кунжуті і викладайте на деко, змащене маслом. Запікаємо при 180 градусах близько 15 хвилин до рум’яності. Кунжут можна змішати з тертим сиром або панірувальними сухарями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.