Кабачки є універсальним овочом, з якого чудово виходять як солодкі, так і солоні страви, як у духовці, так і на сковороді.

Кабачки є універсальним овочом, з якого чудово виходять як солодкі, так і солоні страви, як у духовці, так і на сковороді.

Інгредієнти:

– Кабачки, 400 г;

– Сметана, 100 г;

– Яйця, 2 шт;

– Сир, 100 г;

– Борошно, 150 г;

– сіль перець;

– Зелень;

– Сода гашена оцтом, 12 ч.л;

– сіль за смаком.

Спосіб приготування

Кабачок натираємо на тертці, віджимаємо від рідини. Сир натираємо на тертці, зелень дрібно рубаємо.

У сметану насипаємо соду, перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин, потім солимо, додаємо яйце, перець. Перемішуємо віночком і всипаємо борошно, вимішуємо.

Додаємо в масу тертий сир та кабачок, зелень, добре все змішуємо до однорідності. Форму для запікання змащуємо олією та виливаємо тісто.

Духовку розігріваємо до 180 градусів та випікаємо близько 40 – 50 хвилин.

До цієї страви ви також можете додати шинку або ковбасу, порізані соломкою, можна відварене м’ясо. Дуже смачно і ароматно виходить, якщо додати до маси трохи часнику, а при подачі, посипати свіжою зеленню, кунжутом.
Источник: https://gotovim-samy.ru/vtorye-blyuda/gotovlyu-tretij-den-podryad-blyudo-chudesnoe-bez-vozni-i-eshhe-za-kopejki.html

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.