Царський домашній коржик. Готую 2 рази на день і все одно мало
Пишні та м’які коржі з манної крупи та борошна. Все готується просто і швидко, подавати можна з солодкими добавками або як хліб до м’ясних і рибних закусок.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- манна крупа та борошно по 1 склянці;
- цукор та сухі дріжджі по 1 ст.л;
- ванілін до смаку;
- сіль, 1 ч.л;
- розпушувач, 2 ч.л;
- вода тепла, 500мл.
Процес приготування
Просіюємо борошно і змішуємо з манною крупою, сіллю і цукром, дріжджами, розпушувачем, олією та теплою водою. Добре вимішуємо масу до однорідності.
Накриваємо та залишаємо в теплому місці на 1 годину.
Перемішуємо тісто, щоб воно стало трохи щільнішим.
Сковороду змащуємо олією і викладаємо по ополонику тіста.
Обсмажуємо із двох сторін до рум’яності.
Подаємо такі пампушки коржики з медом, варенням, шоколадною пастою та іншими солодкими добавками.
Якщо в тісто ви не додаватимете ванілін і цукор, тоді вийдуть прісні пампушки, які можна подавати з гострими добавками, м’ясними закусками, маринованим перчиком, намазками з плавленого сирку зі смаженими печерицями та кропом. Варіантів маса, ви можете вибрати будь-який до смаку своєї сім’ї.