Пишні та м’які коржі з манної крупи та борошна. Все готується просто і швидко, подавати можна з солодкими добавками або як хліб до м’ясних і рибних закусок.

Царський домашній коржик. Готую 2 рази на день і все одно мало

Пишні та м’які коржі з манної крупи та борошна. Все готується просто і швидко, подавати можна з солодкими добавками або як хліб до м’ясних і рибних закусок.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • манна крупа та борошно по 1 склянці;
  • цукор та сухі дріжджі по 1 ст.л;
  • ванілін до смаку;
  • сіль, 1 ч.л;
  • розпушувач, 2 ч.л;
  • вода тепла, 500мл.

Процес приготування

Просіюємо борошно і змішуємо з манною крупою, сіллю і цукром, дріжджами, розпушувачем, олією та теплою водою. Добре вимішуємо масу до однорідності.

Накриваємо та залишаємо в теплому місці на 1 годину.

Перемішуємо тісто, щоб воно стало трохи щільнішим.

Сковороду змащуємо олією і викладаємо по ополонику тіста.

Обсмажуємо із двох сторін до рум’яності.

Царський домашній коржик.  Готую 2 рази на день і все одно мало

 

Подаємо такі пампушки коржики з медом, варенням, шоколадною пастою та іншими солодкими добавками.

Царський домашній коржик.  Готую 2 рази на день і все одно мало

 

Якщо в тісто ви не додаватимете ванілін і цукор, тоді вийдуть прісні пампушки, які можна подавати з гострими добавками, м’ясними закусками, маринованим перчиком, намазками з плавленого сирку зі смаженими печерицями та кропом. Варіантів маса, ви можете вибрати будь-який до смаку своєї сім’ї.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.