ДАВНО ЗАБУТИЙ РЕЦЕПТ ЧАЙНА КОЛБАСКА…👇👇👇

ДАВНО ЗАБУТИЙ РЕЦЕПТ ЧАЙНА КОЛБАСКА…

Інгредієнти :

Печиво (пісочне, наприклад “Ювілейне”) – 600 г

Олія вершкове – 200 г

Какао-порошок – 2 ст. л.

Молоко – 1/2 скл.

Цукор – 1 скл.

Приготування :

1. Печиво розкришити руками або за допомогою качалки (помістивши печиво в пакет).

2. Какао змішати із цукром.

3. Олію нарізати шматочками і розтопити в каструльці, додати молоко, всипати какао з цукром.

4. Поставити на плиту і нагрівати помішуючи, поки|доки| цукор повністю не розчиниться (але не кип’ятити!). Зняти з вогню, перемішати з|із| розкрошеним печивом до отримання густої консистенції.

5. Скачати ковбаски, загорнути їх у харчову плівку та прибрати в холодильник на 6 годин. Нарізати, як ковбасу. Також можна додавати замість цукру згущене молоко, а разом із печивом — волоські горіхи і полити шоколадом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.