Так готують китайські кухарі. Котлети, які можна їсти кожен день: навіть гарніру не треба Таких 😋смачних котлет я ще не пробувала: готую 2 рази на тиждень і не вистачає👍😋👇👇👇

Про котлети відомо багато інформації. Ця страва вперше з’явилася у французькій кухні, була довгий час її головною фішкою та атрибутом. Однак, згодом рецепт котлет настільки сильно змінився, що від французького способу приготування майже нічого не лишилося.

Котлети із рубаного м’яса захопили світ. Їх готують повсюдно у нашій державі, в Америці та навіть у багатьох європейських країнах.

Важко уявити, щоби зараз для нас котлетою були запечені реберця.

Приготуємо котлети за способом китайських кухарів.

Інгредієнти для китайських котлет:

  • Фарш – 600 г;
  • Манна крупа – 4 ст. л.;
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.;
  • Яйця – 2 шт.;
  • Сіль – ½ ч. л.;
  • Перець чорний – щіпка;
  • Паприка – ½ ч. л.;
  • Коріандр – ½ ч. л.;
  • Картопля – 2 шт.

Приготування китайських котлет:

Змішуємо фарш з манною крупою, перемішуємо та залишаємо на 10 хвилин. Нарізаємо великими шматочками цибулю, розбиваємо до неї яйця, занурювальним міксером перетворюємо інгредієнти в однорідну масу.

У цибульну масу висипаємо сіль, чорний перець, паприку та коріандр. Виливаємо цибульну масу у фарш, ретельно вимішуємо та відбиваємо м’ясну суміш.

Змочуємо руки у воді, формуємо із фаршу котлети. У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо котлети до рум’яної скоринки – запечатуємо їх.

Очищену картоплю нарізаємо тонкими пластинами. Викладаємо в глибоку сковороду пластини картоплі, на неї котлети. Заливаємо 50 мл котлети води, накриваємо кришкою. На повільному вогні гасимо котлети 15 хвилин.

Виходить гарнір та котлети з ним. Не забуваємо посипати котлети зеленню – кінзою та петрушкою для більшого аромату.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.