ДАВНО ЗАБУТИЙ РЕЦЕПТ ЧАЙНА КОЛБАСКА…
Інгредієнти :
Печиво (пісочне, наприклад “Ювілейне”) – 600 г
Олія вершкове – 200 г
Какао-порошок – 2 ст. л.
Молоко – 1/2 скл.
Приготування :
1. Печиво розкришити руками або за допомогою качалки (помістивши печиво в пакет).
2. Какао змішати із цукром.
3. Олію нарізати шматочками і розтопити в каструльці, додати молоко, всипати какао з цукром.
4. Поставити на плиту і нагрівати помішуючи, поки|доки| цукор повністю не розчиниться (але не кип’ятити!). Зняти з вогню, перемішати з|із| розкрошеним печивом до отримання густої консистенції.
5. Скачати ковбаски, загорнути їх у харчову плівку та прибрати в холодильник на 6 годин. Нарізати, як ковбасу. Також можна додавати замість цукру згущене молоко, а разом із печивом — волоські горіхи і полити шоколадом.