Рецепт найсмачнішого домашнього майонезу без консервантів, крохмалю та підсилювачів смаку, який виходить завжди! Немає потреби збивати півгодини міксером – готується за 30 секунд!
Весь секрет у тому, що треба підібрати ємність для приготування майонезу з діаметром, трохи більшим, ніж діаметр кожуха блендера.
Інгредієнти:
Яйце – 1 шт.
Гірчиця – 1 ч.л.
Сіль – 1/3 ч.л.
Цукор – 1 ч.л.
Рослинна олія – 250 мл.
Сік лимона – 1 дес.
Покласти в ємність усі інгредієнти, крім олії. Встановити в ємність блендер і лише після цього залити олію. Увімкнути блендер.
Через отвори кожуха блендера, олія буде рівномірно подаватися до інгредієнтів, що знаходяться під кожухом блендера. Майонез збивається і густіє прямо на очах.
Через 30 секунд роботи блендера Ви отримаєте чудовий домашній майонез! Вуаль! Смачного! ЖИТИ ТРЕБА СМАЧНО!