Фарширований» лаваш, запечений у духовці. Смачно, пальчики оближеш!

Що потрібно:

Тонкий вірменський лаваш
М’ясо або будь-які вироби з нього на ваш смак
Сир твердий
Помідор
Болгарський перчик
Зелень на ваш смак
Майонез або сметана
Соус томатний
Спеції

Приготування:

Фарширований» лаваш, запечений у духовці. Смачно, пальчики оближеш!

RECEPTI.CC

1. Лаваш намазати сумішшю з майонезу та томатного соусу (для противників майонезу можна використовувати сметану, я пробувала виходить однаково смачно).
2. Сир потерти на тертці та викласти на лаваш.
3. М’ясо або м’ясні продукти (у мене були попередньо відварені сардельки) нарізати довгими брусочками, викласти на лаваш.
4. Помідори нарізати часточками, викласти на лаваш.
5. Болгарський перчик (його можна взяти більше у мене була одна маленька перчинка, але перцем лаваш не зіпсуєш) дрібно порізати, викласти на лаваш.
6. Зелену цибулю та будь-яку зелень порізати на лаваш.
7. Поперчити, додати будь-які спеції на ваш смак.
8. Лаваш згорнути рулетом.
9. Зверху обмазати майонезом чи сметаною.
10. Поставити в гарячу духовку на 15-20 хвилин|мінути| до рум’яної скоринки.
11. Їсти можна гарячим та холодним.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.