Не встигаю купувати грудку. Курячі рулетики з плавленими сирками та часником – готую вже 3-й день поспіль (рецепт)

Так просто і так смачно! Ці курячі рулетики можна подати на святковий стіл і просто приготувати на вечерю — вони завжди нарозхват. Дуже мені подобається цей рецепт – рулетики виходять сокові та дуже ароматні. Спробуйте самі!

Інгредієнти:
куряча грудка філе 4 шт
плавлені сирки 1-2 шт
сир 100гр
сметана 150гр
чеснок 3 зубчики
сіль
спеції
олія рослинна
зелень
Приготування:

Нарізаємо куряче філе пластами, відбиваємо, солимо та перчимо до смаку.
Плавлені сирки натираємо на тертці або дрібно ріжемо, додаємо зелень, чеснок, трохи сметани чи майонезу.
Викладаємо сирну начинку на куряче філе, згортаємо рулетиком і закріплюємо зубочисткою.
Обсмажуємо рулетики із двох сторін до легкої золотистої корочки. Потім перекладаємо у форму для запікання. Можна так довести їх до готовності, а можна змішати сметану і тертий твердий сир і змастити рулетики цією сумішшю зверху — тоді вони будуть ще соковішими.
Запікаємо рулетики у духовці 15-20 хвилин|мінути| за температури 180 градусів. Подаємо як самостійну страву або з гарніром. А можна нарізати на шматочки і подати як закуску.
Дуже смачно, просто та швидко! Приємного апетиту, мої дорогі!
ПРИМІТКА: замість плавлених сирків можна використовувати твердий звичайний сир.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.