ЗБИТИ МОЛОКО З ОЦЦЕТОМ! 🧇🥯ЗАБУТИЙ РЕЦЕПТ 70-Х! Ось так готувала моя бабуся!

Випічка є основним атрибутом кулінарії будь-якої країни. Неможливо уявити той чи інший прилавок магазину без смачної здоби. Розглянемо, як готують булочки у Німеччині.

Інгредієнти для випікання:

молоко – 250 мл;
дріжджі сухі – 7 г;
цукор – ст. л.;
ванільний цукор – ч. л.;
виноградний оцет – ст. л.;
рослинна олія – ​​80 мл;
яйце – шт.;
борошно – 500 г;
сіль – 0,5 ч. л.;
моцарелла – пачка;
м’який сир (Рікотта) – пачка;
згущене молоко – 3 ст. л.
Приготування випічки:

Спочатку треба підігріти молоко до температури 5060 градусів. У тепле молоко висипаємо звичайний і ванільний цукор, дріжджі змішуємо.

До суміші виливаємо оцет та соняшниковий жир, заново перемішуємо продукти. Розбиваємо яйце, відокремлюючи жовток від білка.

Білок додаємо в дріжджову масу, жовток поки що відкладаємо.

Збиваємо білок у дріжджах і частинами просіюємо в суміш борошно. Підсолюємо інгредієнти та перемішуємо. Формуємо тісто, потім – розкочуємо на столі в грудку.

Наливаємо в глибоку миску трохи рослинного жиру, поміщаємо туди колобок. Забираємо заготовку в тепле місце на півгодини. Через заданий час наново мені комок тесту.

Колобок ділимо на 4 рівні частини, кожну з яких теж ділимо, але вже на 5 часток. Формуємо з кожного шматочка грудочку, залишаємо всю партію набухати приблизно на 10 хвилин.

Розгортаємо колобки в круглі пласти діаметром 8-10 см, укладаємо всередину сир і запечатуємо. Деко протираємо вершковим маслом, укладаємо пиріжки швом вниз.

Схрещуємо столову ложку молока та жовток. Даємо пиріжкам постояти під харчовою плівкою 20 хвилин. Потім змащуємо кожен пиріжок сумішшю з яйця та молока.

Випікаємо булочки 25 хвилин|мінути| в духовці при 180 градусах.

У цей час робимо соус – змішуємо м’який сир і згущене молоко. Коли булочки охолонуть, поливаємо імпровізованим кремом.

У результаті виходить приготувати смачні сирні німецькі булочки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.