Домашній торт за 5 хвилин! Усі шукають цей рецепт: краще, ніж яблучний пиріг

Якщо ви любитель домашніх тортів, цей рецепт точно для вас. Всі інгредієнти досить прості і не вимагають попереднього приготування. Виходить навіть смачніше, ніж у магазині.

Інгредієнти:

  • яйця 2 штуки;
  • Цукор 100 гр;
  • Сіль;
  • Ванільний цукор 10 гр;
  • Рослинна олія 100 мл;
  • Йогурт 100 г;
  • Борошно 250 г;
  • Розпушувач 10 гр;
  • Персик у сиропі.

Приготування:

Спочатку беремо глибоку миску, розбиваємо в неї 2 курячі яйця. Потім додаємо цукор і одну щіпку солі. Для запаху додамо ванільний цукор. Усі інгредієнти зб’ємо міксером. Маса має побіліти. На це піде приблизно 3 хвилини.

Додамо 100 мл олії, а також йогурт. Знову скористаємося міксером.

Візьмемо сито і пропустимо через нього борошно та розпушувач. Перемішуємо сухі та рідкі інгредієнти протягом 3-4 хвилин. Консистенція має бути досить рідкою.

Беремо персик у сиропі та тонко нарізаємо на часточки.

На дно форми 27×18 викладаємо пекарський папір. Зверху виливаємо тісто і рівномірно розподіляємо його по всіх кутках. Можна скористатися лопаткою.

Зверху щільно укладаємо персики нарізані.

Покладемо в блендер 50 гр вершкового масла, стільки ж борошна та цукру. Це буде верхівка нашого фруктового торта.

Відправляємо до духовки на 35 хвилин, температура 190 градусів.

Таким чином, ми отримали смачний і апетитний торт, який точно сподобається всій вашій родині та гостям. Частування виходить набагато краще, ніж набридлий магазинний наполеон, що набрид.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.