Якщо ви любитель домашніх тортів, цей рецепт точно для вас. Всі інгредієнти досить прості і не вимагають попереднього приготування. Виходить навіть смачніше, ніж у магазині.
Інгредієнти:
- яйця 2 штуки;
- Цукор 100 гр;
- Сіль;
- Ванільний цукор 10 гр;
- Рослинна олія 100 мл;
- Йогурт 100 г;
- Борошно 250 г;
- Розпушувач 10 гр;
- Персик у сиропі.
Приготування:
Спочатку беремо глибоку миску, розбиваємо в неї 2 курячі яйця. Потім додаємо цукор і одну щіпку солі. Для запаху додамо ванільний цукор. Усі інгредієнти зб’ємо міксером. Маса має побіліти. На це піде приблизно 3 хвилини.
Додамо 100 мл олії, а також йогурт. Знову скористаємося міксером.
Візьмемо сито і пропустимо через нього борошно та розпушувач. Перемішуємо сухі та рідкі інгредієнти протягом 3-4 хвилин. Консистенція має бути досить рідкою.
Беремо персик у сиропі та тонко нарізаємо на часточки.
На дно форми 27×18 викладаємо пекарський папір. Зверху виливаємо тісто і рівномірно розподіляємо його по всіх кутках. Можна скористатися лопаткою.
Покладемо в блендер 50 гр вершкового масла, стільки ж борошна та цукру. Це буде верхівка нашого фруктового торта.
Відправляємо до духовки на 35 хвилин, температура 190 градусів.
Таким чином, ми отримали смачний і апетитний торт, який точно сподобається всій вашій родині та гостям. Частування виходить набагато краще, ніж набридлий магазинний наполеон, що набрид.