Рецепт в коментарях ⤵️ Рецепт суперпончиків по-вергерськи

складові

    Пшеничне борошно - 250 г
    Цукор - 50 г
    Сіль - 1 тріска.
    Яєчний жовток – 4 шт.
    Бренді - 1 ст. л.
    Сметана - 1 ст. л.
    Дріжджі – 1 ч. л.
    Молоко - 50 мл
    Вершкове масло - 50 г
    Соняшникова олія - ​​за смаком

Розчиніть дріжджі із щіпкою цукру у теплому молоці.

Помістіть борошно, цукор і сіль, що залишився, в миску. Додайте яєчні жовтки, активовані дріжджі, бренді та сметану. Замісити тісто. У момент замішування додайте розтоплене вершкове масло. Накрийте миску з|із| тестом і залиште на 30 хвилин|мінути|.

Тісто, що підійшло, обомніть, розкотіть в пласт товщиною 0,5 мм і розріжте на прямокутники. Зробіть проріз у центрі кожного прямокутника і просмикніть край тіста.

У глибокій сковороді або в казані розігрійте достатню для фритюру кількість олії. Смажте до золотистої скоринки. Готовий хмиз викладіть на паперовий рушник і рясно посипте цукровою пудрою.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.