Смажена риба вже у минулому! Дешево та корисно, готую майже щодня і на святковий стіл. Точно смачніше червоної риби на святковий стіл!

Чудова риба. Я ніколи не їла такої смачної риби. Наша родина була щасливою. Цим рецептом зі мною поділилися грузинські друзі, за що їм велике спасибі. Все просто, а в результаті виходить дуже смачно. Готуйте із задоволенням! Готуйте з коханням! Рецепт приготування та інгредієнти: риба (короп). Відріжте плавці. Робимо розрізи. Сіль. Чорний перець. спеції для риби. Добре втерти спеції. Натріть внутрішню частину риби сіллю. Чорний перець. спеції для риби. Викладіть рибу на лист, застелений пергаментним папером. 1 цибулю. 1 зелений перець. 1 помідор.

Наріжте пучок петрушки. Сіль та чорний перець за смаком. Добре змішати. Помістіть овочеву начинку всередину риби. 1 цибулю. 1 червоний перець. 1 кг картоплі. 2 гострі перці. 2 помідори. Сіль. Чорний перець. Накрийте алюмінієвою фольгою та запікайте в духовці за температури 180 °C протягом 1 години. Розрізати 1 лимон. Через 1 годину видавіть лимонний сік на рибу та овочі. Відправляємо до духовки ще на 15-20 хвилин. Наша смачна сімейна вечеря готова. Рекомендую приготувати за цим рецептом. Це дуже смачно. Цій родині сподобається. Якщо вам сподобався рецепт, ставте лайк та пишіть у коментарях 😊. Приємного апетиту 😋! З любов’ю 🥰!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.