Сирно-ковбасні пиріжки куштували? Готуються швидко і просто, і подобаються усій родині, особливо в чоловічій половині.
Рецепт приготування:
Сода всипається в кефір, накривається целофаном і бродить у теплому місці 10-15 хв. У суміш, що забродила, додаємо цукор і сіль, вбиваємо яйце, і перемішуємо для повного розчинення сипких складових.
Окремо пропускаємо через сито борошно і замішуємо тісто, яке вийде досить м’яким. Додаємо олію, і вимішуємо до консистенції еластичності.
Робити пиріжки можна двома способами. Окремо формуючи кожен зі скатаної ковбаски. Або розкочуємо два пласти, і купками кладемо начинку, а потім розмежовуємо між собою.
Смажиться випічка на олії, слабкому вогні, поки тісто не стане золотистого кольору. Начинка у цих пиріжках виходить смачна та тягуча, а тісто пишним.
У рецептурі застосовується будь-яка начинка, яку ви можете покласти на свій вибір. Капуста, гриби, фарш, картопля – всі ці продукти підійдуть.
Запрошую до столу!