Тісто:
тепле молоко-250мл
сіль-1/2ч.л
цукор-1ч.л
дріжджі свіжі-10гр
яйце-1шт(жовток прибираємо)
борошно-400гр
вершкове масло-50гр
Начинка:
яловичий фарш-350гр
цибуля-2шт
сіль, перець, паприка до смаку
Випікати в духовці 200 ° С 30-35 хвилин
Тісто:
тепле молоко-250мл
сіль-1/2ч.л
цукор-1ч.л
дріжджі свіжі-10гр
яйце-1шт(жовток прибираємо)
борошно-400гр
вершкове масло-50гр
Начинка:
яловичий фарш-350гр
цибуля-2шт
сіль, перець, паприка до смаку
Випікати в духовці 200 ° С 30-35 хвилин