Цей торт з карамельним кремом настільки ніжний, що немов тане в роті! Приготувати його дуже легко і без зайвих проблем. Готую як на свято, так і просто до чаю!
Інгредієнти:
Тісто
Яйця – 3 шт
Цукор – 90 гр
Борошно – 110 гр
Розпушувач – 2 гр
Соняшникова олія – 20 гр
Крем
Згущене молоко варене – 200 гр
Вершки – 200 гр
Просочення
Молоко – 50 гр
Цукрова пудра – 10 гр
Для прикраси
Горіхи (у мене фундук) – 70 гр
Приготування:
У яйця всипаємо цукор і збиваємо міксером.
Додаємо просіяне борошно, розпушувач і розмішуємо віночком. Вливаємо олію, перемішуємо.
Виливаємо у форму 20х30 см та випікаємо 15 хв, при 180 град.
Зрізаємо нерівні краєчки і ріжемо навпіл.
У миску викладаємо варене згущене молоко, вливаємо вершки і збиваємо міксером.
У чисту миску кладемо цукрову пудру, вливаємо молоко і розмішуємо віночком.
Кладемо один корж на тарілку і поливаємо просоченням.
Викладаємо крем та вирівнюємо.
Зверху кладемо корж, поливаємо просоченням і змащуємо кремом.
Краї посипаємо подрібненими горіхами і відправляємо в холодильник на дві години.
Приємного Вам чаювання!
Друзі, якщо ви бачите рецептики, то ставте вподобайки, для мене це важливо 🥰 Дякую всім за розуміння та підтримку 😘