Беру 500 грам сиру і готую цілу гору м’якеньких сирних булочок: так просто готуються, а такі смачні і ніжні виходять

Беру 500 грам сиру і готую цілу гору м’якеньких сирних булочок: так просто готуються, а такі смачні і ніжні виходять

Рецепт смачної домашньої випічки у вигляді булочок до чаю або кави. Тісто для булочок готується на основі сиру, виходить дуже м’яким, податливим, з ним легко працювати. Самі булочки після випікання виходять пишними, ніжними і ароматними. Булочки готуються дуже просто і порівняно швидко, вони довгий час залишаються свіжими і м’якими.

 

Інгредієнти:
Тісто:

Сир – 500 гр.
Яйце – 4 шт.
Цукор – 300 г.
Ванілін – 1 пакетик
Сіль – щіпка
Сода – 1 ч. л.
Борошно – 650 гр.
Начинка:

Масло вершкове м’яке – 50-70 гр.
Цукор – 35 гр.
Жовток – для змащування булочок
Цукрова пудра – для посипання
Приготування:
У глибоку ємність помістіть зернистий сир, перебийте його блендером до отримання гладкої маси. У сир вбийте яйця, всипте цукор, сіль і соду.
Всі інгредієнти ретельно перемішайте між собою, збивши їх блендером або міксером. Борошно просійте через сито, додайте в основний склад.
Замісити руками густе м’яке тісто, яка не липне до рук.
Тісто розділіть на дві рівні частини для зручності в розкачуванні. Рівну поверхню присипте борошном, розкачайте одну частину тіста в тонкий пласт. Наріжте тісто однаковими смужками за допомогою хвилястого ножа.
Кожну смужку змастіть розм’якшеним вершковим маслом, присипте цукром.
Поверніть смужки в щільні рулети. Викладіть рулети на деко на відстані один від одного.
Зверху рулети змастіть збитим жовтком.
Заготовки помістіть в розігріту духовку, запікайте 25-30 хвилин при температурі 180 градусів. Вироби піднімуться і збільшаться в два рази.
Булочки трохи остудити, подайте на стіл, присипавши цукровою пудрою.
Приємного приготування і смачного чаювання Вам мої дорогі!

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!

Друзі, якщо ви бачите рецептики, то ставте вподобайки, для мене це важливо 🥰 Дякую всім за розуміння та підтримку 😘

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.