Готуємо запечену картоплю під соусом з маринованих огірків та оселедця на обід чи вечерю.
Рецепт простий, а запечена картопля виходить дуже смачна.
Інгредієнти:
• Картопля (більшого розміру) – 5 шт.
• Сметана – 300-350 г
• Філе малосольного оселедця – 200 г
• Огірок маринований чи квашений – 80 г
• Цибуля – 40 г
• Часник – 1-2 зубчики
• Зелень кропу
• Сіль, чорний мелений перець – за смаком
Вітаємо, друзі! Готуємо запечену картоплю під соусом з маринованих огірків та оселедця. Картоплю добре помити. Наколоти виделкою. Натерти сіллю. Загорнути у фольгу. Картоплю у фользі помістити у заздалегідь розігріту до 220 °С духовку на 50-60хв. Готовність картоплі перевірити, проколовши її зубочисткою. Готуємо соус. Філе малосольного оселедця, без шкірки і кісток, нарізати кубиком. Огірок маринований чи квашений нарізати дрібним кубиком. Ріпчасту цибулю нарізати дрібним кубиком. Зелень кропу подрібнити ножем. Підготовлені інгредієнти викласти в миску. Додати вичавлений часник і сметану. Посолити, поперчити за смаком. Ретельно перемішати. Гарячу картоплю полити соусом і подавати до столу. Друзі, щиро дякуємо за коментарі та лайки 🙂 Ваша активність допомагає розвитку каналу! На все добре вам та будьте здорові!