Запечена картопля під соусом з маринованих огірків та оселедця.

Готуємо запечену картоплю під соусом з маринованих огірків та оселедця на обід чи вечерю.

Рецепт простий, а запечена картопля виходить дуже смачна.

Інгредієнти:

• Картопля (більшого розміру) – 5 шт.

• Сметана – 300-350 г

• Філе малосольного оселедця – 200 г

• Огірок маринований чи квашений – 80 г

• Цибуля – 40 г

• Часник – 1-2 зубчики

• Зелень кропу

• Сіль, чорний мелений перець – за смаком

Вітаємо, друзі! Готуємо запечену картоплю під соусом з маринованих огірків та оселедця. Картоплю добре помити. Наколоти виделкою. Натерти сіллю. Загорнути у фольгу. Картоплю у фользі помістити у заздалегідь розігріту до 220 °С духовку на 50-60хв. Готовність картоплі перевірити, проколовши її зубочисткою. Готуємо соус. Філе малосольного оселедця, без шкірки і кісток, нарізати кубиком. Огірок маринований чи квашений нарізати дрібним кубиком. Ріпчасту цибулю нарізати дрібним кубиком. Зелень кропу подрібнити ножем. Підготовлені інгредієнти викласти в миску. Додати вичавлений часник і сметану. Посолити, поперчити за смаком. Ретельно перемішати. Гарячу картоплю полити соусом і подавати до столу. Друзі, щиро дякуємо за коментарі та лайки 🙂 Ваша активність допомагає розвитку каналу! На все добре вам та будьте здорові!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.