Усі гості просили рецепт. Надзвичайно смачний салат з редиски 😋Рецепт у першому коментарі⬇️

Під час початку літнього врожаю надзвичайно важливо харчуватися овочами зі свого городу. Саме спочатку овочі і фрукти повністю віддають свої вітаміни і мінерали.

Легко харчуватися постійно фруктами та ягодами. Це солодкі плоди, які у магазинах коштують дорого. Однак, при цьому багато хто ігнорує овочі з грядок. Наприклад, не всі вирощують або вживають у їжу редис.

Ця рослина багата на клітковину, вітаміни групи В і РР, калій, кальцій і магній. Тому варто включити редис хоча б у сезон урожаю до свого раціону харчування. Ми розповімо про смачний салат, який готується з редису та тунця.

Інгредієнти для салату з редису та тунця:

  • редиска – 7 шт.;
  • чорний мелений перець – щіпка;
  • зелена цибуля – 2 пера;
  • сіль – щіпка;
  • огірок – шт.;
  • відварені яйця – 2 шт.;
  • тунець в олії – 70 г.

Приготування салату з редису та тунцю:

Нарізаємо на чверть кільця редис, ріжемо тонкими четвертинками огірок. Дрібно шаткуємо зелену цибулю, з’єднуємо її з редисом і огірком в одній мисці.

Нарізаємо яйця, зварені круто, на половинки кружечків. Відправляємо яйця в салатник до решти інгредієнтів. Додаємо в салат тунець у маслі, солимо і посипаємо чорним меленим перцем.

Інгредієнти у салаті ретельно перемішуємо.

Цей салат не потребує заправки, оскільки тунець віддає овочам рослинне масло. Крім чорного меленого перцю можна додати до салату улюблені спеції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.