Під час початку літнього врожаю надзвичайно важливо харчуватися овочами зі свого городу. Саме спочатку овочі і фрукти повністю віддають свої вітаміни і мінерали.
Легко харчуватися постійно фруктами та ягодами. Це солодкі плоди, які у магазинах коштують дорого. Однак, при цьому багато хто ігнорує овочі з грядок. Наприклад, не всі вирощують або вживають у їжу редис.
Інгредієнти для салату з редису та тунця:
- редиска – 7 шт.;
- чорний мелений перець – щіпка;
- зелена цибуля – 2 пера;
- сіль – щіпка;
- огірок – шт.;
- відварені яйця – 2 шт.;
- тунець в олії – 70 г.
Приготування салату з редису та тунцю:
Нарізаємо на чверть кільця редис, ріжемо тонкими четвертинками огірок. Дрібно шаткуємо зелену цибулю, з’єднуємо її з редисом і огірком в одній мисці.
Нарізаємо яйця, зварені круто, на половинки кружечків. Відправляємо яйця в салатник до решти інгредієнтів. Додаємо в салат тунець у маслі, солимо і посипаємо чорним меленим перцем.
Інгредієнти у салаті ретельно перемішуємо.
Цей салат не потребує заправки, оскільки тунець віддає овочам рослинне масло. Крім чорного меленого перцю можна додати до салату улюблені спеції.