Правильні котлети. 🥘Визнаю лише такий рецепт: чоловік готовий їсти їх весь тиждень.

Як приготувати котлети смачно та соковито.

Інгредієнти для котлет:

  • м’ясо – кг м’яса;
  • сухий хліб – 200 г;
  • молоко — 200 мл;
  • цибуля ріпчаста – шт.;
  • чеснок — зубчик;
  • розчин — ½ год. л.;
  • перець чорний мелений – ⅓ ч. л.

Приготування котлет:

Нарізаємо м’ясо жирної свинини на невеликі шматочки. Аналогічно нарізаємо цибулю, ділимо надвоє зубчик часнику.

Рвемо хліб і заливаємо його молоком, даємо набрякнути. Пропускаємо через м’ясорубку м’ясні шматочки, цибулю та часник. В останню чергу пропускаємо через м’ясорубку набряклий хліб. Головне його не віджимати.

Посипаємо фарш сіллю та чорним меленим перцем.

Руками змішуємо всі перемелені в м’ясорубці компоненти, ретельно відбиваємо.

Ліпимо з фаршу великі котлети. У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо котлети з обох боків до золотистого кольору.

Перекладаємо котлети у форму для запікання. Зверху кладемо на котлети шматочки вершкового масла|мастила|. Накриваємо котлети фольгою та відправляємо у духовку при 160 градусах на 20 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.