Як приготувати котлети смачно та соковито.
Інгредієнти для котлет:
- м’ясо – кг м’яса;
- сухий хліб – 200 г;
- молоко — 200 мл;
- цибуля ріпчаста – шт.;
- чеснок — зубчик;
- розчин — ½ год. л.;
- перець чорний мелений – ⅓ ч. л.
Приготування котлет:
Нарізаємо м’ясо жирної свинини на невеликі шматочки. Аналогічно нарізаємо цибулю, ділимо надвоє зубчик часнику.
Рвемо хліб і заливаємо його молоком, даємо набрякнути. Пропускаємо через м’ясорубку м’ясні шматочки, цибулю та часник. В останню чергу пропускаємо через м’ясорубку набряклий хліб. Головне його не віджимати.
Посипаємо фарш сіллю та чорним меленим перцем.
Руками змішуємо всі перемелені в м’ясорубці компоненти, ретельно відбиваємо.
Ліпимо з фаршу великі котлети. У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо котлети з обох боків до золотистого кольору.
Перекладаємо котлети у форму для запікання. Зверху кладемо на котлети шматочки вершкового масла|мастила|. Накриваємо котлети фольгою та відправляємо у духовку при 160 градусах на 20 хвилин.