Борошно Манка та Окропу. Я НЕ Втомлююся їх готувати. ТАКЕ ПРИГОТУВАННЯ ВИ ЩЕ НЕ БАЧИЛИ.

Завжди свіжий лаваш на столі!

Інгредієнти:
  • окріп – 200 г;
  • борошно – 350 г;
  • олія рослинна – 2 ст.л;
  • сіль — 1 ч.л.

Приготування:

З’єднуємо борошно, що просіює, з сіллю і рослинною олією.

Потім вливаємо окріп і вимішуємо тісто, спочатку лопаткою, потім руками.

Накриваємо тісто плівкою і залишаємо на півгодини відпочити .

Ділимо тісто на 12 шматочків і розкочуємо кожен у тонкий коржик, підсипаючи борошно.

Обсмажуємо коржики на розігрітій сухій сковороді по 1 хвилині з кожного боку.

Збризкуємо кожен коржик водою і складаємо стопочкою.

Накриваємо стос рушником і залишаємо на 15 хвилин, щоб коржики трохи розпарилися.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.