Завжди свіжий лаваш на столі!
Інгредієнти:
- окріп – 200 г;
- борошно – 350 г;
- олія рослинна – 2 ст.л;
- сіль — 1 ч.л.
Приготування:
З’єднуємо борошно, що просіює, з сіллю і рослинною олією.
Потім вливаємо окріп і вимішуємо тісто, спочатку лопаткою, потім руками.
Накриваємо тісто плівкою і залишаємо на півгодини відпочити .
Ділимо тісто на 12 шматочків і розкочуємо кожен у тонкий коржик, підсипаючи борошно.
Обсмажуємо коржики на розігрітій сухій сковороді по 1 хвилині з кожного боку.
Збризкуємо кожен коржик водою і складаємо стопочкою.
Накриваємо стос рушником і залишаємо на 15 хвилин, щоб коржики трохи розпарилися.
Смачного!