До чаю ідеальне частування!
Інгредієнти:
вершкове масло – 200 гр
цукор – 200 гр
майонез – 200 гр
яйця – 2 шт
борошно – 4 склянки
розпушувач – 0,5 ч.л.
ванільний цукор – 1 ч.л.
ПРИГОТУВАННЯ: РЕЦЕПТ З НАШОЇ ДИТИНСТВА: РОЗСИПЛЕНЕ ПІСОЧНЕ ПЕЧЕННЯ НА МАЙОНЕЗІ
Перетираємо руками охолоджене вершкове масло|мастило| з|із| мукою|борошном| до стану крихти. Додаємо яйця, майонез, розпушувач, ванільний та звичайний цукор. Замішуємо м’яке та еластичне тісто.
Накриваємо тісто плівкою та прибираємо на 30 хвилин у холодильник.
Пропускаємо тісто через м’ясорубку з насадкою і викладаємо на лист, застелений пергаментом.
Випікаємо при 180°С протягом 20 хвилин.
Готове пісочне печиво посипаємо цукровою пудрою.
Смачного!