Гарячі бутерброди давно стали одним із найпопулярніших видів сніданків у всьому світі. Якщо раніше бутерброди готували для знаті, то зараз скуштувати смачний бутерброд може кожен.
складові
- яйце – шт.;
- сіль – щіпка;
- цибуля ріпчаста – шт.;
- борошно – ст.л.;
- хліб;
- картопля – шт.;
- яйце – шт.;
- сіль – щіпка;
- хліб;
- помідор – шт.
- сметана;
- часник – зубчик;
- кріп – пучок.
- Збиваємо в мисці яйце із сіллю. Нарізаємо маленьким кубиком цибулю і викладаємо в миску з яєчною сумішшю, перемішуємо.
- Висипаємо в цибульну масу борошно, перемішуємо. Обмочуємо хліб у суміші, викладаємо на поверхню цибульну масу.
- У сковороді на олії обсмажуємо хліб із цибулею начинкою до золотистого кольору. До золотистого кольору обсмажуємо і другий бік бутерброду.
- Натираємо на дрібній тертці очищену картоплю. Солимо картопляну масу, розбиваємо в неї яйце і ретельно перемішуємо.
- Викладаємо картопляну суміш на шматочки хліба.
- Обсмажуємо картопляні бутерброди аналогічно цибульним.
- Змішуємо пропущений через прес часник з нашаткованим кропом та сметаною. Змащуємо соусом кожен бутерброд. Нарізаємо півкільцями помідор, викладаємо на поверхню соусу.
Так виходять прості бюджетні бутерброди. Цей рецепт не займе більше 5 хвилин для приготування.