Рецепт в коментарях ⤵️ Усі гості його обожнюють. Салат «Венеція» на святковий стіл: неймовірно смачний

Для вас готувати салати – це просте заняття? Як правило, багато хто не замислюється про те, що в готуванні салатів можуть виникнути труднощі. Більшість навіть не помічає помилок, які повторюються постійно. Для приготування смачного гармонійного салату теж треба дотримуватися деяких правил.складові     пекінська капуста – 200 г;    шинка – 300 г;    морква по-корейськи – 150 г;    яйця відварені – 4 шт.;    кукурудза – 300 г;    сир – 150 г.Шинкуємо дрібно пекінську капусту, кладемо першим шаром у кулінарне кільце. Змішуємо капусту з майонезом у кулінарному кільці.        Нарізаємо маленьким кубиком шинку, викладаємо другим шаром салат. Кожен шар салату змащуємо сіточкою із майонезу.         На шинковий шар кладемо моркву по-корейськи. Натираємо на великій тертці відварені яйця, викладаємо на морквяний шар.        Солимо яєчний шар, висипаємо на нього кукурудзу. Натираємо на великій тертці сир, висипаємо на шар із кукурудзи.        Прикрасити салат можна зернами кукурудзи, наприклад, зробити квіточки.     Цей салат не потребує просочення, його можна відразу подавати до вечері.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.