Рецепт желейного торта «Пташине молоко» без випічки. Виходить дуже ніжним і неймовірно смачним. Рецептом поділилася подруга.

Побачила цей рецепт в інтернеті. Вирішила приготувати, адже інгредієнти досить доступні.

Результат мене вразив! Торт ще кращий від того, що купляю в магазині. Тому я вирішила поділитися з вами цим рецептом. Спробуйте приготувати, ви точно не пошкодуєте!

Інгредієнти:

  • молоко 500 мл
  • сметана – 1 л
  • цукор – 1 скл.
  • желатин – 50 г
  • какао 2-3 ст. л.

Приготування

Розведіть 0,5 скл. теплого молока з 25 г желатину. Залиште, щоб желатин набух.  Змішайте міксером або в блендері 0,5 літра  та 0,5 склянкою цукру. У вас має вийти суміш кремоподібного стану. мішайте її з 3 ст. л. какао. Знову перемішати та додати 200 мл молока.

Набряклий желатин потрібно підігріти на маленькому вогні до рідкого стану. Змішайте желатин з масою. У вас має вийти суміш однорідної консистенції.

Застеліть форму харчовою плівкою та вилийте половину маси. Поставте в холодильник на пів години. Потім готуємо другий шар такою ж послідовністю, тільки без какао.

Виливаємо на перший шар другий та акуратно ставимо в холодильник знову на 30 хвилин. Будьте обережні, щоб шари не перемішалися.

Масу, що залишилася для третього шару прогрійте водяній бані, і вилийте третім шаром. Отриманий торт потрібно помістити в холодильник на 4 години.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.