Приголомшлива фарширована картопля: відмінний рецепт ситної і смачної вечері. Готую таку через день. 😋😋😋

Приготувати таку фаршировану картошку не складе труднощів. Зате в результаті у вас вийде смачна та ситна страва для сімейної вечері.

Продукти, які будуть необхідні для приготування:

Картопля – 15 штук;
Лук ріпчастий – одна головка;
М'ясо будь-яке – 250 г;
Сметана – 50 г;
Томатна паста – на ваш смак;
Сіль та перець на ваш смак;
Олія вершкова – 50 г.
Фаршований картопля: приступаємо до процесу приготування
Почистіть картопля від шкірки, помийте і виріжте середину. Складіть у кастрюлю, налийте води та помістіть на вогонь. Варити 8-10 хвилин до напівготовності.

М'ясо помийте, зніміть лушпиння з|із| цибулі і поріжте їх на довільні куски. Перекрутіть інгредієнти, використовуючи м'ясорубку.
Готовий фарш посолити, поперчити і перемішати.

Напівготову картошку наповніть фаршем і покладіть у глибоке деко або форму. Викладіть так, щоб картопля лежала щільно одна біля одної.

Вершкове масло|мастило| розтопіть, як вам зручно, і з’єднайте зі сметаною. Розведіть водою та посоліть. Розмішайте та залийте картофель. Ще можете додати томатної пащі у заливку.

Увімкніть духовку на 180° і після того, як нагріється, помістіть картопля на півгодини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.