Приготувати таку фаршировану картошку не складе труднощів. Зате в результаті у вас вийде смачна та ситна страва для сімейної вечері.
Продукти, які будуть необхідні для приготування:
Картопля – 15 штук;
Лук ріпчастий – одна головка;
М'ясо будь-яке – 250 г;
Сметана – 50 г;
Томатна паста – на ваш смак;
Сіль та перець на ваш смак;
Олія вершкова – 50 г.
Фаршований картопля: приступаємо до процесу приготування
Почистіть картопля від шкірки, помийте і виріжте середину. Складіть у кастрюлю, налийте води та помістіть на вогонь. Варити 8-10 хвилин до напівготовності.
М'ясо помийте, зніміть лушпиння з|із| цибулі і поріжте їх на довільні куски. Перекрутіть інгредієнти, використовуючи м'ясорубку.
Готовий фарш посолити, поперчити і перемішати.
Напівготову картошку наповніть фаршем і покладіть у глибоке деко або форму. Викладіть так, щоб картопля лежала щільно одна біля одної.
Вершкове масло|мастило| розтопіть, як вам зручно, і з’єднайте зі сметаною. Розведіть водою та посоліть. Розмішайте та залийте картофель. Ще можете додати томатної пащі у заливку.
Увімкніть духовку на 180° і після того, як нагріється, помістіть картопля на півгодини.