Заливний пиріг 12 ложок: домашній пиріг нашвидкуруч можна готувати хоч з ягодами, хоч з фруктами, хоч без наповнення

Заливний пиріг 12 ложок: домашній пиріг нашвидкуруч можна готувати хоч з ягодами, хоч з фруктами, хоч без наповнення

Домашній пиріг нашвидкуруч можна готувати хоч з ягодами, хоч з фруктами, хоч без наповнення. Тісто готується швидко та без ваг. Пиріг виходить солодкий, але кислинка ягід добре балансує смак. Це чудова випічка до чаю влітку зі свіжими ягодами, а взимку заморожені підійдуть.

Нам знадобиться:
Яйця 3 шт.
Сіль дрібка
Цукор 12 ст. л
Олія соняшникова 12 ст. л.
Молоко 12 ст. л.
Борошно 12 ст. л.
Розпушувач 1 ч. л. (7-8 г)
Ягоди (за смаком)
Покроковий рецепт приготування:
В миску відправляю 3 яйця, дрібку солі та цукор. Цукру 12 ст. л. я додаю без гірки. Головне – всі продукти відміряти однією ложкою.

2. Духовку можна відразу прогрівати до 180 градусів.

3. Додаю олію без запаху.

4. Вливаю молоко.

5. Відразу просіваю борошно з розпушувачем. Борошно я відміряла ложками без гірки. Тісто має вийти середньої густоти.

6. Форму для випічки можна брати будь-яку, діаметром не більше 22 см., інакше пиріг вийде непоганий. Мені сьогодні захотілося приготувати у формі для кексу.

7. Змащую форму маслом і трохи присипаю манною крупою. Виливаю тісто у форму.

8. Зверху будь-які ягоди, у мене заморожені ірга та малина. Кількість ягід на Ваш смак. Ягоди я не розморожувала прямо з морозилки в тісто.

9. Відправляю форму в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо від 40 хвилин. Час випічки залежить від Вашої духовки, будь ласка, стежте. Готовність перевіряйте дерев’яною паличкою, з пирога вона має виходити сухою.

10. Я випікала 40 хвилин і ще на 10 хвилин залишала пиріг у вимкненій духовці.

11. Готовому пирогу даємо охолонути.

12. Легка, домашня випічка до чаю, все перемішали і в духовку.

 

Приготуйте, спробуйте, якщо Ви теж так готуєте, буду рада, що нагадала про рецепт. Приємного чаювання.

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!

Друзі, якщо ви бачите рецептики, то ставте вподобайки, для мене це важливо 🥰 Дякую всім за розуміння та підтримку 😘

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.