Як правильно приготувати фарширований перець. Рецепт дня

Можливо, багато хто не любив в дитинстві фарширований перець, саме через наявність там перцю, як такого. Але роки йдуть, і смаки змінюються, а це означає, що перець став, фактично, не найсмачнішим в цій страві. Таке блюдо також варто приготувати і через чудовою томатної підливи, в якій готується перець. Набирається соку і фарш, який точно не стане гірше від помідорно-томатного соусу, який ми, звичайно, приготуємо самостійно.

Інгредієнти

Солодкий перець10 шт.
Помідор2-3 шт.
Цибуля4 шт.
Морква3 шт.
Часник2 зубчики
Фарш свинячо-яловичий1 кг.
Рис70-100 гр.
Кетчуп100 гр.
Сметана100 гр.
Сіль1 ч.л.
Перець чорний мелений1 ч.л.
Цукор1 ч.л.
Куркума0.5 ч.л.
Кмин0.5 ч.л.
Лавровий листза смаком

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.