Можливо, багато хто не любив в дитинстві фарширований перець, саме через наявність там перцю, як такого. Але роки йдуть, і смаки змінюються, а це означає, що перець став, фактично, не найсмачнішим в цій страві. Таке блюдо також варто приготувати і через чудовою томатної підливи, в якій готується перець. Набирається соку і фарш, який точно не стане гірше від помідорно-томатного соусу, який ми, звичайно, приготуємо самостійно.
Інгредієнти
Солодкий перець10 шт. |
Помідор2-3 шт. |
Цибуля4 шт. |
Морква3 шт. |
Часник2 зубчики |
Фарш свинячо-яловичий1 кг. |
Рис70-100 гр. |
Кетчуп100 гр. |
Сметана100 гр. |
Сіль1 ч.л. |
Перець чорний мелений1 ч.л. |
Цукор1 ч.л. |
Куркума0.5 ч.л. |
Кмин0.5 ч.л. |
Лавровий листза смаком |