Баклажаниз часникомна зимудуже смачна, пікантна #заготовка за перевіреним рецептом моєї матусі

Баклажани з часником на зиму – дуже смачна, пікантна заготовка за перевіреним рецептом моєї матусі

#салат з баклажанів #консервація

Інгредієнти:
Баклажани 2,5 кг
Перець солодкий 2-3 шт
Вода 4 л
Часник 2 головки
Кріп за бажанням
Сіль 125 гр
Оцет 125 мл
Олія 0,5 л
Приготування:
Баклажани порізати крупним кубиком 1-2 см, в каструлю налити 4 л води, додати баклажани та посолити.

Закипить, варити 5-10 хв, потім злити воду. Порізати дрібно кубиком перець, часник натерти на тертушці, або дрібно порізаний.

В каструлю влити олію та додати всі овочі, довести до кипіння, кип‘ятити 10 хв, влити оцет, закипить, скласти в пропарені банки, укутати на сутки.

Вихід 6 банок по 0,5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.