Смачна страва на заміну голубцям: так мало хто готує, а даремно – це дуже смачно

Смачна страва на заміну голубцям: так мало хто готує, а даремно – це дуже смачно

Пропонуємо вашій увазі страву, яка в нашій родині йде краще, ніж голубці. Капусту їдять не всі, особливо діти, а ось такий варіант завжди йде на УРА!

Ви теж приготуйте цю страву на обід або вечерю, сподіваюся вона вам сподобається.

 

Інгредієнти:
борошно 300 гр.
яйце 1 шт.
вода 150 мл
сіль 0,5 ч.л.
морква 1 шт.
цибуля ріпчаста 1 шт.
кетчуп томатний 150 гр.
рис 0,5 склянки
фарш свинний 300 гр.
олія 2 ст.л.
перець мелений щіпка
Приготування:
Підготувати все необхідне.
Спочатку зайнятися тістом. У миску всипати борошно і сіль, розбити яйце. Порціями почати вливати чисту питну воду, перемішуючи від центру до країв.
Так замісити пружне і не липке пельменне тісто. Прикрити плівкою і залишити на 20 хвилин.
Для начинки змішати фарш, промитий рис і половину цибулини, натерши її на дрібній терці. Посолити і приправити за смаком.
Тісто розкачати до товщини в пару міліметрів.
Нарізати на квадрати приблизно 10х10 см. З фаршу сформувати невеликий брусочок і покласти в кут квадрата. Зробити один оборот, підвернути краї і закрутити на зразок голубців.
У сковорідці обсмажити до золотистості натерту моркву і чверть кільця цибулі, додати томатний кетчуп, змішати.
Наверх викласти заготовки з тіста і фаршу.
Влити воду, щоб її рівень доходив до половини висоти ( або трохи вище ) вмісту сковорідки. Закрити кришкою і тушкувати на малому вогні 30-40 хвилин, до випарювання рідини.
Страва готова. Викладаємо її на сервірувальну тарілку, по центру викладаємо засмажку. Подаємо з томатним соусом.

Приємного приготувпння і смачного Вам!

Друзі, якщо ви бачите дописи, то ставте вподобайки, для мене це важливо Дякую всім за розуміння та підтримку
Джерело: https://filizhanka.top/smachna-strava-na-zaminu-holubtsyam-tak-malo-hto-hotue-a-daremno-tse-duzhe-smachno

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.