Ліниві пиріжки із зеленою цибулею і яйцем: коли немає часу, готую цей перекус для всієї сім’ї

Ліниві пиріжки 5-хвилинки із зеленою цибулею і яйцем: коли немає часу, готую цей перекус для всієї сім’ї

Все змішала з начинкою і посмажила на сковороді – рецепт виручить коли захотілося пиріжків, а готувати окремо тісто і начинку немає часу. Виходить смачно, смажити можна навіть на сухій сковороді (якщо вона з хорошим покриттям). Начинку можна змінювати на свій смак, кожен раз новий смак.

Інгредієнти:
Кефір 500 мл.
Вода 60 мл.
Цукор 2 ч. л.
Сіль 1-1.5 ч. л.
Яйця 2 шт.
Олія 3 ст. л.
Борошно 450 г
Сода 5 г ( 0.5 ч. л. )
Начинка:

Варені яйця 3-4 шт.
Зелена цибуля
Приготування:

Кефір для рецепта бажано добре нагріти.
У теплий кефір додати теплу воду.

Додати цукор, я додаю 2 ч. л. (тісто солодким не буде).

Додаю сіль, сіль кладіть за смаком. Так як в сьогоднішній начинці у мене немає солі я в тісто додаю 1.5 ч. л.
Якщо у Вас в начинці буде присутній сир або ковбаса, тоді кількість солі скорочуйте.

Додати яйця.

Влити олію і добре перемішати.

Просіяти частину борошна, перемішати.
В решту борошна додати соду і просіяти в тісто.
Зверніть увагу на консистенцію тіста, воно досить густе. Якщо тісто приготуєте негусте, в процесі смаження Ваші заготовки піднімуться, а після смаження опадуть.

Прямо в тісто додаю начинку. У мене зелена цибуля і варені яйця. Якщо є сир можна додати, буде ще смачніше.

 

У сковороду додати зовсім небагато олії, можна готувати на сухій сковороді.

Тепер заготовки можна приготувати у вигляді оладок.

Можна перекласти тісто в кондитерський мішок і зрізати куточок.
Часу багато не відніме, але тоді ваші заготовки будуть більше схожі на пиріжки.

Готувати на середньому вогні по 2-2.5 хвилини з кожного боку. Звідси і назва “П’ятихвилинки”.

Можна готувати під закритою кришкою, тільки на вогні нижче середнього, орієнтуйтеся по своїй плиті і сковороді.

Виходить смачно з будь-начинкою.

Приготуйте, це навіть не рецепт, а ідея, що приготувати на перекус, на швидку руку.
Смачного.

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!

Друзі, якщо ви бачите дописи, то ставте вподобайки, для мене це важливо Дякую всім за розуміння та підтримку
Джерело: https://filizhanka.top/linyvi-pyrizhky-5-hvylynky-iz-zelenoyu-tsybuleyu-i-yaytsem-koly-nemae-chasu-hotuyu-tsey-perekus-dlya-vsiei-sim-i

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.