Якщо ви не любите кабачки, то просто не вмієте їх готувати. Найсмачніші кабачки в духовці. Швидка вечеря на столі. Ділюсь рецептом у коментарі

Якщо ви не любите кабачки, можливо, просто не знаєте, як правильно їх готувати! Пропонуємо вам скуштувати ситну та смачну страву з кабачків, яка стане чудовим варіантом для вечері.

Приготування:

Наріжте молоді кабачки кільцями.

У фарш додайте відварений до напівготовності рис, дрібно нарізану цибулю, порізану зелень і часник, пропущений через часник.

Посоліть, поперчіть і додайте|добавляйте| паприку, потім ретельно перемішайте фарш.

Викладіть кабачки у форму для запікання, чергуючи їх із шарами фаршу.

Приготуйте заливку: змішайте сметану з кетчупом, посоліть і поперчіть до смаку, потім додайте трохи води.

Залийте кабачки підготовленою сумішшю та посипте тертим сиром.

Запікайте кабачки в духовці за 180 градусів до м’якості.

Цей рецепт допоможе вам приготувати кабачки так, що вони неодмінно сподобаються навіть тим, хто зазвичай не в захваті від цього овочу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.