Бісквітний торт без випічки – простий і смачний рецепт. Він складається з шарів печива, просочених вершковим тістом. Печиво змочують у каві, ароматизованому молоці або солодкому сиропі, щоб розм’якшити. Між шарами печива викладаємо крем або вершкову суміш на основі маскарпоне, вершкового сиру або збитих вершків. Ви можете додати свіжі фрукти, шоколадну стружку або горіхи для більшого смаку. Після кількох годин охолодження торт готовий до насолоди: темний і хрусткий десерт одночасно.
Інгредієнти:
1 яйце
Щіпка солі
50 г цукру
10 г ванільного цукру
20 г борошна
20 г кукурудзяного крохмалю
500 мл молока
60 г вершкового масла
300 г сухого шоколадного печива
180 г молочного шоколаду
90 г вершків
90 г подрібненого арахісу
Підготовка:
У маленькій каструлі змішайте яйце, сіль, цукор, ванільний цукор, борошно і крохмаль. Перемішуйте, поки всі інгредієнти добре не з’єднаються.
Потроху додайте молоко.
Доведіть до вогню і нагрівайте суміш, постійно помішуючи, поки вона не загусне.
Додайте нарізане шматочками масло і дайте йому розтанути.
Розкладіть бісквіти у форму для випічки щільним шаром і покрийте їх кремом. Таким же чином створіть інші шари.
У гарячих вершках розтопіть дрібно нарізаний шоколад.
Додайте арахіс.
Використовуйте цю суміш для покриття торта.
Перед подачею дати застигнути в холодильнику.