Мої гості завжди шукають цей салат на святковому столі: приголомшливо смачний і ніжний салат «Жіноча слабкість». Ділюся рецептом в коментарях

Мої гості завжди шукають цей салат на святковому столі: смачний і нежний салат “Жіноча слабкість”
Мої гості завжди шукають цей салат на святковому столі: смачний і нежний салат «Жіноча слабкість»

З Новим роком на носі, представляю вашій увазі розкішний салат «Жіноча Слабість» з червоною делікатесною рибою. Цей салат просто розчиняється у роті, його консистенція легка та не жирна.

Якщо хочете, сир можна замінити на твердий, але саме через плавлені сирочки салат стає таким повітряним та нижнім.

Перейдемо до готування!

На блюдо ставимо кільце з ацетатною стрічкою, мій діаметр – 16 см.

Плавлені сирочки натираємо на грубій тертці, попередньо їх варто охолодити в морозилці близько 15 хвилин, щоби легше терлися.

Розкладаємо першу кулю із сирочків, зверху робимо ніжну сіточку майонезу.

Свіжий огірок промиваємо і ріжемо дрібною соломкою, додаючи йому хрумку свіжість.

З підготовленого огірка формуємо наступну кулю і знову малюємо сіточку майонезу.

Варимо яйця, чистимо та натираємо на тертці.

Розкладаємо їх як наступну кулю та наносимо майонез.

Ще одна куля із огірка, зверху – майонез.

Далі — плавлені сири, що залишилися.

Сьомгу ріжемо на невеликі частини, але також підійде інша червона риба, наприклад, форель або лосось.

Закінчуємо салат яскравою кулею із риби, яка робить його по-справжньому святковим.

Декоруємо тонкою сіточкою майонезу та готове до подачі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.