Смачна закуска до новорічного столу: усім раджу приготувати. Яскраво, святково і смачно. Ділюся рецептом в коментарях

Надзвичайно смачна закуска на новорічний стіл: усім раджу її приготувати. Яскраво, святково та смачно

Розумієте про те, як здивувати гостей на новорічному столі 2024 року?

Почнемо з підготовки шпинату: миємо його, дрібно нарізаємо та поміщаємо у глибоку миску. Додаємо до шпинату два жовтки і ретельно перемішуємо суміш за допомогою блендера до отримання гладкої консистенції.

Потім вводимо в масу кукурудзяний крохмаль, щоб суміш стала однорідною.

Далі переходимо до білків: в окремій мисці збиваємо їх із додаванням невеликої кількості солі до стану стійких пік.

Уважно з’єднуємо збиті білки зі шпинатною сумішшю, перемішуючи лопаткою.

Деко обертаємо пергаментом або змащуємо олією, рівномірно розподіляємо тісто.

Випікаємо в духовці, попередньо розігрітій до 170 градусів протягом 10-12 хвилин.

Для крему змішуємо в мисці сир з грецьким йогуртом і додаємо подрібнений зубчик чесноку.

Виймаємо бісквіт із духовки, остуджуємо та змащуємо сирною сумішшю.

Розрізаємо бісквіт на дві рівні частини, складаємо їх одну на іншу.

Обережно обрізаємо краї, ділимо навпіл і знову складаємо, нарізуючи на порційні шматочки.

Прикрашаємо страву на свій смак (я використовувала петрушку та червону рибу для прикраси).

Подайте цю вишукану закуску та насолоджуйтесь святим смаком!

Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.