Коли мені лінь, я завжди готую цей десерт. Наполеон у стакані: просто оближи пальці. Їх з’їдають за 2 хвилини. Ділюся рецептом в коментарях

Коли мені ліньки, завжди готовлю цей десерт. Наполеон у склянці: просто пальчики оближеш.

Кожна ласун не може уявити собі життя без десерту. Однак часто буває ліньки возитися з приготуванням. Сьогодні ми запропонуємо вам рецепт Наполеона, який можна легко приготувати просто у склянці.

Продукти:

Приготування пісочної крихти:

Насипте муку біля глибокої миски.

Додайте сіль та цукор.

Натріть холодну вершкове масло|мастило| на великій терці.

Тщательно перемішайте масу до отримання пісочної крихти.

Обсмажування крошки:

Викладіть отриману крихту на сковороду.

Поставте сковороду на плиту на скромний вогонь.

Обжаруйте до золотистого кольору, постійно помішуючи, щоб не підгоріло. Це триватиме близько 8-10 хвилин.

Приготування заварного крему:

У кастрюлю з антипригарним покриттям насипте цукор і додайте жовтки.

Влийте молоко і збийте все виночком.

Додайте|додайте| муку|борошно| і знову збийте до однорідної маси.

Поставте каструлю на плиту на скромний вогонь.

Заварюйте крем до загусання, близько 6-10 хвилин.

Зніміть з вогню та охолодіть крем.

Складання десерту:

Коли пісочна крихта та крем охолонуть, почніть складання десерту.

Викладіть у склянки чи чашки по 2 ст.

Потім додайте по 2 ст. заварного крему.

Повторюйте кулі до заповнення ємності.

Охолодіть десерт біля холодильника близько години.

Подавайте до столу, прикрасивши до смаку.

Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.