Дописи Жемчужинка 4d · Розповсюджуються, як насіння. Храмбл міні-пончики. Універсальне тісто з 3 інгредієнтів. Ділюся рецептом в коментарях · Переглянути оригінал · Оцініть цей переклад Жемчужинка 4d · Готую цей напій вже 5 років: насичений, ароматний і дуже смачний. Ділюся рецептом в коментарях · Переглянути оригінал · Оцініть цей переклад Жемчужинка 4d · Легкий, воздушный и низкокалорийный торт «Битое стекло» на праздничный стол: делюсь рецептом в комментарии

Легкий, повітряний та низькокалорійний торт “Бите скло” на святковий стіл: ділюся рецептом

Легкий, повітряний та низькокалорійний торт «Бите скло» на святковий стіл: ділюся рецептом

Торт «Бите скло»

Приготування:

Спочатку готуємо желе за пакувальною інструкцією. Розчиняємо його в гарячій воді, ретельно перемішуємо і холодильник відправляємо на 3 години для застигання. У цей час можна вийняти з холодильника згущене молоко і сметану, щоб вони трохи прогрілися до кімнатної температури.

Після застигання нарізаємо желе на кубики прямо в ємності.

Желатин (25 г) розчиняємо у 150 мл води.

В окремій ємності змішуємо сметану, згущене молоко і розчинений желатин.

Потім акуратно з’єднуємо сметанно-згущену суміш із кубиками желе.

Отриману масу викладаємо у форму для торта. Якщо бажаєте, на дно форми можна викласти шар печива, але це необов’язково.

Відправляємо торт до холодильника приблизно на 4 години для застигання.

Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.