!Найсмачніший соус з базиліку. Дуже смачно з м’ясом або просто намажеш на хліб. Ділюся простим рецептом у коментарях

Найсмачніший базиліковий соус. Дуже смачно до м’яса чи просто мазати на хліб. Ділюсь простим рецептом

Якщо ви ще не пробували його готувати, рекомендую спробувати! Рецепт досить простий, а результат вражає своїм смаком.

Як приготувати соус із базиліком?

Взяти помідори, болгарський перець та лук та подрібнити їх за допомогою блендера або пропустити через м’ясорубку.

Додати в овочеву суміш сіль та сахар, добре перемішати. Поставити на середній вогонь та довести до кипіння. Варити на повільному вогні 30-35 хвилин.

Відокремити листя базиліка від твердих стебел і дрібно нарізати. Кріп та петрушку також дрібно нарізати.

До закусаного соусу додати коріандр, мелений чорний перець, подрібнений часник, нарізаний базилік, кріп і петрушку. Перемішати та варити ще 10 хвилин.

Наприкінці варіння ввести в соус олію та уксус.

Готовий соус акуратно розлити за попередньо стерилізованими банками та закрити стерилізованими кришками.

Соус відмінно зберігається в прохолодному місці протягом усієї зими, подарувавши вам літній аромат свіжих трав та овочів у холодні місяці.

Спробуйте цей рецепт, і він обов’язково стане одним із ваших фаворитів на кухні. Не забудьте поділитися своїми враженнями у коментарях на каналі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.