Літня пора – ідеальний час для різних страв з овочів.
Сьогодні пропоную вам рецепт смачного рулету із кабачків.
Цей рулет з кабачків готується легко, виходить смачним та ефектним. До того ж, це недорогий варіант, який можна подати як закуску або як самостійну страву.
Обов’язково спробуйте – це справді смачно.
Кабачковий рулет стане чудовою закускою та прикрасою вашого столу!
Готувати його нескладно, але результат вражає смаком та красою!
Кабачковий рулет можна використовувати як основу, додаючи різноманітні начинки.
Інгредієнти та покроковий рецепт:
1 кабачок. Натерти на дрібній тертці.
6 яєць. Сіль та чорний перець за смаком.
Змішати за допомогою ручного міксера.
2 кабачки. Порізати тонкими кружальцями.
Розподілити кабачкові кільця по всій поверхні.
Посолити за смаком. Запікати в духовці при 180 °C (350 °F) протягом 20 хвилин.
Рікотта 350 г. 3 зубчики часнику. Кріп.
Ретельно перемішати.
Дайте кабачкам охолонути. Перевернути.
Нанести начинку за допомогою пензля.
Покладіть рулет у холодильник на 1 годину.