Поділитися на Facebook
Поділитися у Pinterest
Поділитися у ВК
Поділитись у ОК
Поділитись у Google Plus
Сьогодні я поділюся з вами рецептом дуже простого мороженого із двох інгредієнтів, приготування якого займе всього 5-10 хвилин вашої години.
Почнемо з того, що вам знадобиться ваше улюблене варення, я вибрала вишневе, об’ємом 250 грам.
Щоб позбавитися великих шматочків фруктів, перебийте варення занурювальним блендером до однорідності.
Вибирайте для мороженого варення на ваш смак; я віддаю перевагу вишневому за його яскравий аромат та смак.
Далі переходимо до вершків. Я рекомендую помістити їх у морозильник приблизно на 30 хвилин перед збиванням.
Перед тим, як почати збивати, добре збовтайте упаковку вершків, щоб вони стали однорідними.
Важливо, щоб ємність для збивання була сухою та чистою, це критично для досягнення потрібної текстури вершків.
Використовуйте для збивання ручний або планетарний міксер із виночком. Починайте збивати на низькій швидкості, поступово збільшуючи її.
Чим вище жирність вершків, тим швидше вони досягнуть потрібної консистенції. Вершки з 35% жирності збиваються швидше ніж 33%.
Доведіть вершки до м’яких піків. Вони повинні легко змішуватися з іншими компонентами та не стікати з виночків міксера.
Тепер, продовжуючи збивати на мінімальній швидкості, поступово додавайте варення.
Досить короткої години, щоб вершки добре змішалися з варенням. Скуштувавши цю суміш, ви переконаєтеся в її перевагі: вишнево-вершковий крем виходить неймовірно смачним.
Перелийте масу в контейнер, розрівняйте та відправте в морозильник на 5-6 годин.
Морозиво не потребує перемішування в процесі заморожування, оскільки кристалики льоду не утворюються.
Найкраще приготувати морожене напередодні увечері, щоб наступного дня насолоджуватися цим літнім десертом.
Після заморожування сформуйте кульки і покладіть їх у відповідні форми для подачі.