Найпростіший заливний пиріг для будь-якої несолодкої начинки Хоча м’ясо, хоч картопля всередині, але все одно виходить шалено смачним.

Найпростіший заливний пиріг для будь-якої несладкої начинки. Хоч м’ясо, хоч картопля всередині, все одно виходити дуже смачно

Пироги з різними начинками завжди виходять неймовірно смачними, чи то картопля чи м’ясо.

Рецепт пирога з сьомгою та рисом

  1. Змішуємо для тесту всі інгред-ти та виливаємо 1/2 у форму для випічки.
  2. Викладаємо на тісто начинку: сьомга відварена, рис та сир тертий твердий.
  3. 1/2 тесту, що залишилася, заливаємо і ставимо хвилин на 15-20 до 180 градусів розігріту духовку.
  4. Пиріг виходить дуже нежним, м’яким та повітряним.

Альтернативні начинки

1.Сайра та рис:

    • 1 банка сайрі в маслі (масло можна злити, а можна і залишити).
    • Великі кісточки вибираємо, рибу розминаємо вилкою.
    • 3/4 склянки рису (у сирому вигляді).
    • 3 яйця.
    • 2 стол-і ложки майонезу.
    • Сіль, зелень та спеції за смаком.

2. Капуста та гриби:

Гриби та капусту попередньо обсмажуємо з луком на невеликій кількості олії оливкової.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.