Пироги з різними начинками завжди виходять неймовірно смачними, чи то картопля чи м’ясо.
Рецепт пирога з сьомгою та рисом
- Змішуємо для тесту всі інгред-ти та виливаємо 1/2 у форму для випічки.
- Викладаємо на тісто начинку: сьомга відварена, рис та сир тертий твердий.
- 1/2 тесту, що залишилася, заливаємо і ставимо хвилин на 15-20 до 180 градусів розігріту духовку.
- Пиріг виходить дуже нежним, м’яким та повітряним.
Альтернативні начинки
1.Сайра та рис:
- 1 банка сайрі в маслі (масло можна злити, а можна і залишити).
- Великі кісточки вибираємо, рибу розминаємо вилкою.
- 3/4 склянки рису (у сирому вигляді).
- 3 яйця.
- 2 стол-і ложки майонезу.
- Сіль, зелень та спеції за смаком.
2. Капуста та гриби:
Гриби та капусту попередньо обсмажуємо з луком на невеликій кількості олії оливкової.
Смачного!