Всі з’їли до останнього помідора і випили весь маринад. Смачні помідори наполовину на зиму.

Усі з’їли до останнього помідора та випили весь маринад. Найсмачніші помідорки половинками на зиму

Усі з’їли до останнього помідора та випили весь маринад! Найсмачніші помідори половинками на зиму. А заливання (маринад) просто немає слів, що випивається до останньої краплі!

Пропустіть зелень через м’ясорубку, болгарський перець, моркву, часник і гострий перець. Помідори навпіл розрізати.

У стерилізовані банки укладайте спочатку помідори до половини, потім лук крупно нарізаний, лавровий лист, перець чорний горошком і знову помідори.

Залийте кип’ятком до верху. Закрутіть трохи кришками і хвилин на 20 залиште. Потім воду злийте з банок біля кастрюлі. Внесіть цукор та сіль. Додайте в розсіл подрібнені овочі.

Проварити разом 3-4 хвилини. Після уксу влийте і гарячий розсіл з овочами розподіліть по банкам.

Кришками закрутіть, переверніть та укутайте до повного охолодження. Зберігайте у прохолоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.