Смажена риба вже в минулому. Ділюся рецептом найсмачнішої риби в лаві

Смажена риба вже відійшла у минуле. Ділюсь рецептом найсмачнішої рибки в лаваші

 

У сучасному харчуванні переважає перевага м’ясних продуктів, що сягає корінням у далеке минуле. Швидше за все, це пов’язано з тим, що полювання в давнину було більш доступним та ефективним способом видобутку їжі порівняно з рибальством.

Сьогодні люди схиляються до вибору м’яса, тому що з нього можна приготувати різноманітніші та ситніші страви, що, безперечно, приваблює. Крім того, багато хто уникає риби через проблеми з її очищенням та приготуванням. Проте, риба може стати чудовою альтернативою м’ясним стравам, якщо її правильно приготувати.

Для приготування страви з риби візьміть філе мінтаю, ретельно промийте та обсушіть його, використовуючи паперові рушники. Рибу наріжте порційними шматочками, посоліть і приправте вибраними спеціями, втираючи в текстуру риби.

В окремому посуді збийте яйце, додайте майонез, гірчицю дижона і ретельно перемішайте. Натріть на дрібній тертці сир, подрібніть петрушку та з’єднайте з майонезною сумішшю.

Підготуйте цибулю та помідори, нарізавши їх тонкими кільцями, і викладіть на лаваш. Залийте овочі приготованим соусом майонезом. Поверх овочевого шару викладіть філе, знову вкривши соусом.

Акуратно загорніть начинку в лаваш, формуючи конверт, і перекладіть на лист, покритий папером для випікання.

Повторіть процес з інгредієнтами, що залишилися. Збийте друге яйце зі сметаною в іншому посуді і покрийте отриманою сумішшю верх конвертів.

Запікайте рибу в лаваші за температури 180 градусів протягом 30-35 хвилин.

У результаті у вас вийде ароматне блюдо з риби в лаваші, доповнене овочами. Для посилення смаку рекомендується використовувати приправи, такі як чорний та червоний мелений перець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.