Чи не пиріг, а золото: шарлотку більше не готую. Ніжний, смачний, ароматний:

Чи не пиріг, а золото: шарлотку більше не готую. Ніжний, смачний, ароматний

Як добре, що в наші дні пироги стали простішими у приготуванні та їхнє значення в кулінарії вже не таке революційне. Ось покроковий рецепт простого ягідного пирога.

Спочатку збиваємо у глибокій мисці яйця з сахаром та силлю до повного розчинення сахарних кристалів. Додаємо молоко та олію, добре перемішуємо всі інгредієнти.

Після цього всипаємо муку, попередньо змішану з ванільним сахаром та розпушувачем, і замішуємо м’яке тісто. У тісто додаємо ягоди та акуратно їх розподіляємо.

Далі вистилаємо форму для випікання папером для випічки, виливаємо тісто і розрівнюємо його дном форми. В окремій мисці змішуємо олію з мукою і сахаром, щоб вийшла крошка.

Цю вершкову крихту рівномірно розсипаємо зверху на тісто.

Випікаємо пиріг у духовці за температури 180 градусів протягом 35 хвилин.

Після закінчення години ягоди опустяться на дно, а зверху утворюється рум’яна крихта корочка.

Виходити дуже смачний вершково-ягідний пиріг із хрусткою скоринкою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.